Tisdag Tis 2 Mars Mar
Tisdag Tis 9 Mars Mar
Torsdag Tor 11 Mars Mar
Lördag Lör 13 Mars Mar
Tisdag Tis 16 Mars Mar
Måndag Mån 29 Mars Mar
Fredag Fre 2 April Apr
Måndag Mån 5 April Apr
Onsdag Ons 7 April Apr
Torsdag Tor 8 April Apr
Lördag Lör 10 April Apr
Söndag Sön 11 April Apr
Tisdag Tis 13 April Apr
Onsdag Ons 14 April Apr
Torsdag Tor 12 Augusti Aug
Lördag Lör 11 September Sep
Torsdag Tor 16 September Sep
Lördag Lör 18 September Sep
Torsdag Tor 23 September Sep
Lördag Lör 25 September Sep
Torsdag Tor 30 September Sep
Lördag Lör 2 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lördag Lör 9 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lördag Lör 16 Oktober Okt
Tisdag Tis 19 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt

100 kilo Pardy på ingång

8 januari 2018 09:00
FHC

Kanadensiske backen Adam Pardy har skrivit på för Frölunda Indians säsongen ut.


Omtyckte Mike Weber var i julhelgen tvungen att avsluta karriären – och lämnade ett stort hål efter sig i Frölunda Indians. Det är fyllt nu – av 193 centimeter långe och 103 kilo tunge Adam Pardy.
– Han uppfyller den kravprofil vi har haft. Han är en stor, stark och defensivt inriktad back med bra karaktär, säger Frölunda Indians sportchef Fredrik Sjöström.

33-årige Pardy har en lång karriär bakom sig och är listad för 342 NHL-matcher i sex olika lag: Calgary Flames, Dallas Stars, Buffalo Sabres, Winnipeg Jets, Edmonton Oilers och Nashville Predators.
Lägg där till 214 AHL-matcher och var och en inser att det är en rutinerad herre som flyttar in på Campus.
– Han vet vad det handlar om, men vi är medvetna om att han kommer att behöva någon vecka eller två för att anpassa sig till stor rink och vårt spel, förklarar Sjöström.
Något kanadensaren är den första att skriva under på.
– Det kommer att bli en omställning för mig och jag kommer att behöva hjälp av coacherna och killarna i laget till en början.
Varför Sverige och Frölunda efter så många år i Nordamerika?
– Det är ett stort steg och en utmaning, det medger jag, men samtidigt en möjlighet att spela i en ny liga och uppleva ett annat land och kultur.

Frölunda Indians har känt på Adam Pardy tidigare utan att det lett till någonting, men när Mike Weber tvingades avsluta karriären återupptogs kontakten och den underlättades förstås av att kanadensaren och Fredrik Sjöström har spelat ihop i Calgary Flames.
Och det finns fler kopplingar till Frölunda.
– Jag har spelat ihop med Mike Weber och spelat mot er lagkapten Joel Lundqvist när han var i Dallas Stars, berättar Adam Pardy som beskriver sig själv så här:
– Jag och Mike (Weber) har ungefär samma spelstil. Jag är fysisk, spelar tufft med fokus på defensiven och spelet i box play.
Adam Pardy ansluter till Frölunda Indians trupp senare i veckan.

Lånet Fredrik Styrman har återvänt till hockeyallsvenskan och IK Pantern.

Adam Pardy Ålder: 33 år. Längd: 193 cm. Vikt: 103 kg. Skjuter: Vänster. Klubbar: Yarmouth Mariners, Antigonish Bulldogs, Cape Breton Screaming Eagles, Omaha Ak-Sar-Ben Knights, Las Vegas Wranglers, Quad City Flames, Calgary Flames, Dallas Stars, Texas Stars, Buffalo Sabres, Rochester Americans, Winnipeg Jets, St. Johns Icecaps, Edmonton Oilers, Nashville Predators, Milwaukee Admirals.