• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 12 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lördag Lör 23 Mars Mar
Måndag Mån 25 Mars Mar
Onsdag Ons 27 Mars Mar
Fredag Fre 29 Mars Mar
Söndag Sön 31 Mars Mar
Söndag Sön 7 April Apr
Tisdag Tis 9 April Apr
Torsdag Tor 11 April Apr
Lördag Lör 13 April Apr
Måndag Mån 15 April Apr
Söndag Sön 21 April Apr
Tisdag Tis 23 April Apr
Idag 25 April Apr
Lördag Lör 27 April Apr
Tisdag Tis 30 April Apr
Torsdag Tor 2 Maj Maj
Lördag Lör 4 Maj Maj

Tungt mästarmöte

11 februari 2019 13:53
SHL

De nyblivna CHL-mästarna mot det regerande svenska mästarlaget sparkar igång SHL i Scandinavium efter landslagsuppehållet.


Ja, det var en makalös fest i Scandinavium för en vecka sedan och ja, det är rätt härligt att CHL-bucklan är tillbaka i Frölundaborg. Men. På måndagsmorgonen vinkades det hej då till CHL och fokus på något helt annat.
– Vi hade ett möte och stängde CHL. Vi har 13 matcher kvar i SHL och det kommer att vara slutspelskänsla i varenda en av dem. Vi är fullt medvetna om att varje poäng är viktig, säger Frölundas assisterande tränare Johan Lundskog.

Frölunda Indians och Växjö Lakers har mötts tre gånger den här säsongen. Tre tajta möten och bara uddamålssegrar – Frölunda två, Växjö en.
– Växjö är alltid tufft att möta, vi kommer inte att få någonting gratis, förklarar Lundskog, väl medveten om att det regerande svenska mästarlaget förstärkt truppen under uppehållet med tvåfaldige Stanley Cup-vinnaren Kris Versteeg:
– Han har en framgångsrik karriär bakom sig och kommer att göra skillnad.

Tisdagsmatchen mot Växjö i Scandinavium är Frölundas första av tre på bara fem dagar, ett tufft program för ett skadedrabbat lag.
– Vi gillar hockey och gillar att spela många matcher så det är inget problem. Och har vi skador eller sjukdomar så fyller vi på underifrån, det är inget vi går och tänker på, konstaterar Johan Lundskog.

Biljetter till Frölundas match mot Växjö i Scandinavium på tisdagskvällen, 19.00, går att köpa via den här länken.