• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 12 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lördag Lör 23 Mars Mar
Måndag Mån 25 Mars Mar
Onsdag Ons 27 Mars Mar
Fredag Fre 29 Mars Mar
Söndag Sön 31 Mars Mar
Söndag Sön 7 April Apr
Tisdag Tis 9 April Apr
Torsdag Tor 11 April Apr
Lördag Lör 13 April Apr
Måndag Mån 15 April Apr
Söndag Sön 21 April Apr
Tisdag Tis 23 April Apr
Idag 25 April Apr
Lördag Lör 27 April Apr
Tisdag Tis 30 April Apr
Torsdag Tor 2 Maj Maj
Lördag Lör 4 Maj Maj

HV 71 igen och igen

7 mars 2019 14:30
SHL

Ett framgångssurfande Frölunda mot ett formsvagt HV 71 – det kan väl bara gå på ett sätt?


Nja, varnar Frölundas assisterande tränare Johan Lundskog:
– HV är ett lag som alltid testar vårt tålamod. Det är ett väldigt kontringsstarkt lag som straffar oss snabbt för varje misstag vi gör.
Men. Det går inte att bortse ifrån att Frölunda vunnit åtta av de nio senaste matcherna – HV 71 har haft en helt annan trend, bara en poäng på fem matcher.
– Vi bekymrar oss inte särskilt över deras läge, men det blir en match mot ett desperat lag, igen. Å andra sidan är ju vi stärkta av våra segrar och vill fortsätta rida på den vågen. Vi har mognat som lag och har en trygghet som hjälper oss, säger Johan Lundskog som inte ser några bekymmer med den korta återhämtningstiden mellan fredagsmatchen i Jönköping (19.00) och returen i Scandinavium på lördagseftermiddagen (15.15):
– Vi har pratat om vikten av mat och sömn mellan matcherna. Och jag vet inte om det är någon fördel eller nackdel att börja på bortaplan, det känns som samma förutsättningar för bägge lagen.

Ett komplett Frölunda Indians tränade på torsdagsförmiddagen och på fredagen ansluter Jacob Peterson från Björklöven – lite av överflödets förbannelse inför laguttagningen till dubbelmötet med HV 71.
– Det är angenäma bekymmer och ett lyxproblem. Det är få förunnat att ha så många spelare tillgängliga i den här delen av säsongen, konstaterar Johan Lundskog.

Biljetter till det andra mötet mellan Frölunda Indians och HV 71 i Scandinavium på lördag, 15.15, går att köpa via den här länken.