• Huvudsponsorer

Fans Day på Liseberg

11 augusti 2017 09:00
FHC

Träffa Frölunda Indians spelare och ledare på Polketten på söndag.


En säsong kan inte börja på allvar utan Fans Day på Liseberg och på söndag, 13 augusti, är det dags igen.
Frölunda Indians spelare och ledare finns på plats på Polketten mellan 11.00 och 13.00 och skriver autografer, ställer upp på bild och småtjötar i största allmänhet. Intervjuer med några av de största profilerna är som vanligt en del av programmet.
Frölle är förstås på plats och i Intersports butik går det att köpa de senaste Frölundaprylarna.
Säsongskortsinnehavarare går in gratis på Liseberg mellan 11.00 och 13.00 mot uppvisande av säsongskortet eller säsongskortskvittot. Observera: Fans Day avslutas prick 13.00 eftersom Polketten är bokat för ett annat evenemang.

Under förra säsongen spelade Frölunda Indians i grön tröja i lördagsmatcherna och i slutspelet. Den kommande säsongen blir det grön tröja hemma och vit borta från början till slut och det finns en anledning till färgvalet.
Frölunda är historiskt sett ett grönt lag och den röda färgen ett relativt nytt fenomen.
Leif Boork tyckte rött var en aggressivare färg och ville under sina säsonger i klubben, 1991-1994, byta. Så blev det inte, men när Boork lämnat ömsade Frölunda skinn och har sedan säsongen 1994/1995 spelat i rött.
Att Frölunda Indians väljer att gå tillbaka till grönt är inget annat än en historisk blinkning.
Från mitten av 1950-talet fram till 1994 spelade Frölunda i grönt och vitt och med en fot i dåtid och den andra i framtid vill klubben i modern och snygg design göra en återkoppling till rötterna – bland annat till det första SM-guldet 1965.
Därför en grön tröja på Polketten och under hela säsongen 2017/2018.