• Huvudsponsorer

”Vi studsar tillbaka”

24 april 2019 13:44
SHL

Gustav Lindström räknar med omedelbar revansch mot Djurgården, för så har ju Frölundas säsong sett ut.


Tunga 1-5 och utjämnad finalserie i Globen i tisdags, men inga sura miner och hängande huvuden i Frölunda Indians.
”Vi skall göra som vi gjort hela säsongen. När vi har gått på en smäll har vi alltid studsat tillbaka. Och hemma är vi starka. Vi går in med en bra känsla och 14 raka segrar”, säger Gustav Lindström som tillsammans med sina lagkamrater ältade och skakade av sig förlusten på väg hem från Stockholm och riktade från onsdag förmiddag allt fokus på nästa uppgift, match tre i Scandinavium:
”Det handlar bara om en match och resultatet spelar ingen som helst roll. Vi gjorde en liknande match borta mot Luleå i semin och visade några dagar senare och hemma att vi är som bäst när det gäller som mest”.

Precis som backkollegan David Printz kommer 20-årige Lindström från Stockholm och det ger finalserien mot Djurgården ytterligare en dimension.
”Ja, det är en extra krydda. Familj och vänner är ju engagerade och det är bara kul”.
**Och alla håller förstås på Djurgården? ** ”Några gör det, men andra har bytt lag under slutspelet”.

Finalmatch 3 mellan Frölunda och Djurgården spelas i Scandinavium på torsdagen, nedsläpp 19.30 – biljetter går att köpa via den här länken.
På lördag möts lagen på Hovet, 15.15 och på tisdag i nästa vecka (30 april) är serien tillbaka i Scandinavium, matchen startar 20.00.
Biljetter till final 5 går att köpa via den här länken.