• Huvudsponsorer

Lördag Lör 2 Februari Feb
Tisdag Tis 12 Februari Feb
Torsdag Tor 14 Februari Feb
Lördag Lör 16 Februari Feb
Torsdag Tor 21 Februari Feb
Lördag Lör 23 Februari Feb
Tisdag Tis 26 Februari Feb
Torsdag Tor 28 Februari Feb
Lördag Lör 2 Mars Mar
Tisdag Tis 5 Mars Mar
Fredag Fre 8 Mars Mar
Lördag Lör 9 Mars Mar
Tisdag Tis 12 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lördag Lör 23 Mars Mar
Måndag Mån 25 Mars Mar
Onsdag Ons 27 Mars Mar
Fredag Fre 29 Mars Mar
Söndag Sön 31 Mars Mar
Tisdag Tis 2 April Apr
Torsdag Tor 4 April Apr

Dubbla fredagspass

2 november 2018 15:00
FHC

Frölunda Indians laddade för toppmötet med Linköping med förmiddagsträning och allmänhetens åkning.


Det var ett rätt glatt gäng som åkte av sig 3-0-segern mot Malmö i Scandinavium på fredagsförmiddagen.
”Vi är supernöjda med den insatsen. Vi jobbade i systemet och efter vår struktur i 60 minuter. Vi skruvade upp nivån på vårt spel dit vi vill vara”, säger Frölundas assisterande tränare Kristofer Näslund som, förstås, har noterat att SHL:s grundserie efter en dryg fjärdedel är rekordjämn:
”Rätt häftigt, tycker jag. Och det visar att det inte finns några dåliga lag i ligan, man har inte råd med en dålig dag på jobbet”.

Frölunda Indians avslutar höstlovsveckan med ännu ett toppmöte, Linköping, och det kommer att vara mycket folk inne i Scandinavium på lördagseftermiddagen, nedsläpp 15.15.
”Att spela i Scandinavium är fantastiskt. Och det gör skillnad med riktigt mycket folk på läktaren, vi höjer oss några procent till”, berättar Kristofer Näslund som har de här funderingarna kring lördagens motstånd:
”Dom kommer att utmana oss. Linköping är ett lag som ligger på rulle och väntar på spelvändningar – något vi har jobbat mycket med den här veckan”.

Som avslutning på fredagen gick A-laget direkt från den egna träningen till traditionen allmänhetens åkning. 1 003 åksugna hade letat sig in i Scandinavium för tre timmar på rinken.
”Jag har varit med på en hel del sådana här evenemang, men det här är det absolut bästa. Alla är glada och snälla och det påminner mig om när jag var liten och började åka skridskor”, säger allmänhetens åkning-debutanten Rhett Rakhshani,

Biljetter till mötet mellan Frölunda och Linköping går att köpa via den här länken.