• Huvudsponsorer

Lördag Lör 2 Februari Feb
Tisdag Tis 12 Februari Feb
Torsdag Tor 14 Februari Feb
Lördag Lör 16 Februari Feb
Torsdag Tor 21 Februari Feb
Lördag Lör 23 Februari Feb
Tisdag Tis 26 Februari Feb
Torsdag Tor 28 Februari Feb
Lördag Lör 2 Mars Mar
Tisdag Tis 5 Mars Mar
Fredag Fre 8 Mars Mar
Lördag Lör 9 Mars Mar
Tisdag Tis 12 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Idag 23 Mars Mar
Måndag Mån 25 Mars Mar
Onsdag Ons 27 Mars Mar
Fredag Fre 29 Mars Mar
Söndag Sön 31 Mars Mar
Tisdag Tis 2 April Apr
Torsdag Tor 4 April Apr

Svenske Borg i Ålborg

5 oktober 2018 10:00
CHL

Det är ett intressant danskt mästarlag som möter Frölunda Indians i Frölundaborg på tisdag.


Ingen hemmamatch i SHL förrän 18 oktober (Luleå), men i CHL och det redan på tisdag (9 oktober). Ålborg Pirates kommer till Frölundaborg och det är viktiga poäng på spel, för båda lagen. Ålborg har överraskat så här långt i CHL-gruppspelet och har en teoretisk möjlighet till slutspel, men det krävs full pott i de två avslutande matcherna. Frölunda Indians har ett gynnsammare läge och tar vid seger på tisdag ett rejält kliv mot slutspel.
– Det blir tufft för oss, men samtidigt en möjlighet för vårt unga lag att testa sig mot ett av SHL:s bästa lag, säger Ålborgs kanadensiske coach Jason Morgan.
41-årige Morgan har en lång och meritmässigt tung spelarkarriär bakom sig – 584 AHL-matcher och 44 NHL i fyra olika klubbar, Los Angeles Kings, Calgary Flames, Nashville Predators och Chicago Blackhawks. Han inledde tränarkarriären i Ungern 2015 och tog över Ålborg Pirates inför den här säsongen.

Det regerande danska mästarlaget är byggt av unga danska spelare kryddat med inhemsk och utländsk rutin och spets. Som nordamerikanerna Thomas Spelling och Spencer Humphries. Som svenske Victor Panelin Borg från Rögle. Som danske landslagsmannen och kaptenen Julian Jakobsen.
– Att möta Frölunda är en möjlighet för våra unga spelare att visa upp sig. Många danska spelare vill ju till Sverige, säger Jason Morgan.

Frölunda Indians och Ålborg Pirates möts i Frölundaborg tisdagen den 9 oktober, matchen börjar 18.30 (returen spelas i Ålborg en vecka senare) - biljetter går att köpa via den här länken.

Frölundaborgs restaurang öppnar två timmar innan matchstart (16.30) och bjuder på buffé och gott häng inför matchen.