• Huvudsponsorer

Lördag Lör 2 Februari Feb
Tisdag Tis 12 Februari Feb
Torsdag Tor 14 Februari Feb
Lördag Lör 16 Februari Feb
Torsdag Tor 21 Februari Feb
Lördag Lör 23 Februari Feb
Tisdag Tis 26 Februari Feb
Torsdag Tor 28 Februari Feb
Lördag Lör 2 Mars Mar
Tisdag Tis 5 Mars Mar
Fredag Fre 8 Mars Mar
Lördag Lör 9 Mars Mar
Tisdag Tis 12 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Idag 23 Mars Mar
Måndag Mån 25 Mars Mar
Onsdag Ons 27 Mars Mar
Fredag Fre 29 Mars Mar
Söndag Sön 31 Mars Mar
Tisdag Tis 2 April Apr
Torsdag Tor 4 April Apr

"Du får lite tid"

22 februari 2019 09:00
FHC

I veckan genomfördes säsongens tredje och sista Forum för Målvaktstränare i Frölundaborg.


Kristoffer Martin (målvaktstränare i A-laget), Peter Andersson (målvaktstränare i Akademin) och Jesper Engelin (målvaktstränare i ungdom) ledde kvällen.

Denna gång var fokus på målvaktstränarna och vad de gör om huvudtränaren utan förvarning säger att ”du får lite tid för målvakterna”. 20 tränare från 11 klubbar delades in i tre olika grupper som tillsammans skulle utforma tre övningar per grupp. De hade olika utgångslägen på hur stor del av isen de kunde utnyttja.
Diskussionerna var som vanligt på en härlig nivå och resultatet av vad de kom fram till praktiserades sedan på isen. På isen hade de sju målvakter i olika åldrar samt sex skyttar från Frölundas J18-lag till förfogande. Även på isen blev det mycket diskussioner och de övningar som visades och testades var mycket uppskattade av både tränare och målvakter. Kontentan var i samtliga fall att grunderna är det som skall tränas. Alla övningar som testades kunde genomföras av samtliga målvakter oavsett ålder.

Vi konstaterar åter att dessa träffar är mycket uppskattade. Det är ingen vågad gissning att det blir en fortsättning i samma anda även nästa säsong. Men nu siktar vi in oss på avslutningen av denna säsong.
Stort tack till alla inblandade för ert engagemang under säsongens träffar.