• Huvudsponsorer

Rosse och Nörste spelar

23 februari 2018 14:00
SHL

Två av Frölundas OS-spelare finns med i lördagens bortamöte med Örebro.


SHL återstartar efter OS-uppehållet och fem Frölunda-spelare är på väg hem från Sydkorea. Två av dem spelar redan i lördagens bortamatch mot Örebro – Mats Rosseli Olsen och Mattias Nörstebö.
– Kul att dom spelar och det är bra för oss. En match klarar man direkt efter en så lång resa, säger Frölundas assisterande tränare Pär Johansson.
Joel Lundqvist, Rasmus Dahlin och Jan Mursak är tillbaka på Campus och i träning igen på måndag morgon.
– Det är första gången på länge vi är full trupp och det blir ytterligare energipåfyllning, menar Johansson.

Med bara sju omgångar kvar av SHL finns det mycket att spela om för många lag. Tabellen är tajt och varje poäng kan visa sig betydelsefull när den summeras den 10 mars.
– Ja, det är en viktig match för bägge lagen, förklarar Pär Johansson som tror så här om matchbilden:
– Det är ju ett tag sedan vi spelade så jag förväntar mig två lite trevande lag inledningsvis som successivt växer in i matchen.

Ett OS-uppehåll ger en lite annorlunda säsongsinramning och Frölunda valde den här vägen: en vecka ledigt och en vecka hård träning.
– Det märks att såväl spelare som ledare kom tillbaka med mer energi – det är ju så sällan vi får något brejk, säger Pär Johansson.
Frölunda Indians lördagsmöte med Örebro borta direktsänds i Cmore, nedsläpp 19.00.

På onsdag i nästa vecka (28 februari) är Frölunda Indians tillbaka i Scandinavium, Malmö, 19.00 – biljetter till den matchen går att köpa via den här länken.