• Huvudsponsorer

Gemenskapens läktare

Frölunda HC har inför säsongen 2015/2016 dragit igång ett projekt i vår CSR-satsning som vi kallar Gemenskapens läktare.

Där låter vi elever i årskurs 4 uppleva sin första hockeymatch live på Scandinavium. Genom våra CSR-partners möjliggör vi detta och kan bjuda på hockeybiljett, busstransport till och från Scandinavium och en oförglömlig upplevelse på plats.

Som en del i projektet hälsar A-lagsspelarna på i skolarna för att prata om kamratskap, lagsport och hur livet är som hockeyspelare.

Vi gör detta för att skapa ett hockeyintresse hos barn och ungdomar runt om i regionen. Genom att låta dem uppleva hockey live på Scandinavium för första gången tror vi att intresset för hockeyn ökar, att fler ungdomar börjar spela och ökad publik på våra matcher.

Vi känner vårt ansvar att inspirera och motivera ungdomar att delta i föreningslivet samt att få uppleva det genom våra arrangemang. På så sätt bidrar vi med att sprida glädje, gemenskap och visa att man kan finna delaktighet i föreningslivet både på isen och på läktaren.