• Huvudsponsorer

Ons 22 Feb (1 match)
Fre 24 Feb (1 match)
Lör 25 Feb (1 match)
Tis 28 Feb (1 match)
Tor 02 Mar (1 match)
Lör 04 Mar (1 match)
Tis 07 Mar (1 match)
Tor 09 Mar (1 match)
Fre 17 Mar (1 match)
Sön 19 Mar (1 match)
Tis 21 Mar (1 match)
Tor 23 Mar (1 match)
Lör 25 Mar (1 match)
Mån 27 Mar (1 match)
Ons 29 Mar (1 match)

Gemenskapens läktare

Frölunda HC har inför säsongen 2015/2016 dragit igång ett projekt i vår CSR-satsning som vi kallar Gemenskapens läktare.

Där låter vi elever i årskurs 4 uppleva sin första hockeymatch live på Scandinavium. Genom våra CSR-partners möjliggör vi detta och kan bjuda på hockeybiljett, busstransport till och från Scandinavium och en oförglömlig upplevelse på plats.

Som en del i projektet hälsar A-lagsspelarna på i skolarna för att prata om kamratskap, lagsport och hur livet är som hockeyspelare.

Vi gör detta för att skapa ett hockeyintresse hos barn och ungdomar runt om i regionen. Genom att låta dem uppleva hockey live på Scandinavium för första gången tror vi att intresset för hockeyn ökar, att fler ungdomar börjar spela och ökad publik på våra matcher.

Vi känner vårt ansvar att inspirera och motivera ungdomar att delta i föreningslivet samt att få uppleva det genom våra arrangemang. På så sätt bidrar vi med att sprida glädje, gemenskap och visa att man kan finna delaktighet i föreningslivet både på isen och på läktaren.