• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 7 December Dec
Lördag Lör 9 December Dec
Tisdag Tis 19 December Dec
Torsdag Tor 21 December Dec
Tisdag Tis 26 December Dec
Torsdag Tor 28 December Dec
Lördag Lör 30 December Dec
Tisdag Tis 2 Januari Jan
Torsdag Tor 4 Januari Jan
Lördag Lör 6 Januari Jan
Torsdag Tor 11 Januari Jan
Lördag Lör 13 Januari Jan
Torsdag Tor 18 Januari Jan
Lördag Lör 20 Januari Jan
Torsdag Tor 25 Januari Jan
Lördag Lör 27 Januari Jan
Måndag Mån 29 Januari Jan
Tisdag Tis 30 Januari Jan
Lördag Lör 3 Februari Feb
Torsdag Tor 8 Februari Feb
Lördag Lör 10 Februari Feb
Lördag Lör 24 Februari Feb
Onsdag Ons 28 Februari Feb
Torsdag Tor 1 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar
Tisdag Tis 6 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar
Hemma
Frölunda
FHC
Borta
Karlskrona
KHK

Trygga Frölunda nya serieledare

24 januari 2017 21:32
#FHCKHK

Två förluster fick vara nog för nya serieledaren i SHL. Frölunda vände underläge till seger mot Karlskrona efter att Niclas Lasu och Mats Rosseli Olsen gjort tre poäng var.


Ett revanschssuget och hemmastarkt Frölunda i jakt på serieledning mot ett formsvagt Karlskrona kunde väl bara sluta på ett sätt? Inte inledningsvis för under den första perioden ville Karlskrona och Joel Kellman annat. Kellman spelade fram Mattias Guter till 1-0 innan han själv stänkte dit 2-0 på volley med fem sekunder kvar av perioden.

– Jag tycker att vi har gjort det bra hittills. De började bra, men vi jobbade in oss i matchen. Det var väldigt skönt att se pucken gå in i mål idag. Jag tycker att jag börjar komma in i det mer och mer, sa Karlskronas Guter i C More.

I den andra perioden växlade hemmalaget upp och fick till slut hål på Johan Holmqvist. Mats Rosseli Olsen bröt in på kassen och tog tillvara på sin egen retur fram till 1-2. Trots tung press i slutet av akten stod sig Karlskronas ledning till den tredje perioden.

Visar en trygghet"

I den tredje perioden kom vändningen för Frölunda som till slut vann med 4-3 efter tre poäng vardera från Nicklas Lasu och Mats Rosseli Olsen. Innan matchen var över hann Joel Kellman sätta sitt andra mål och tredje poäng för kvällen fram till 4-3, men närmare än så kom inte laget från Blekinge. I och med segern kliver göteborgarna återigen upp som tabelletta i SHL.

– Idag fick vi chansen att få in några puckar och det är gott för självförtroendet. Vi får en jättedålig start idag, men visar en trygghet som tar tillbaka matchen, summerade Frölundas Nicklas Lasu i C More.

Kommande motståndare:

  • Frölunda-Brynäs, Tors 26 jan 19:00
  • Karlskrona-Malmö, Tors 26 jan 19:00