• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 2 Januari Jan
Torsdag Tor 4 Januari Jan
Lördag Lör 6 Januari Jan
Torsdag Tor 11 Januari Jan
Lördag Lör 13 Januari Jan
Torsdag Tor 18 Januari Jan
Lördag Lör 20 Januari Jan
Torsdag Tor 25 Januari Jan
Lördag Lör 27 Januari Jan
Måndag Mån 29 Januari Jan
Tisdag Tis 30 Januari Jan
Lördag Lör 3 Februari Feb
Torsdag Tor 8 Februari Feb
Lördag Lör 10 Februari Feb
Idag 24 Februari Feb
Onsdag Ons 28 Februari Feb
Torsdag Tor 1 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar
Tisdag Tis 6 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar
Hemma
Frölunda
FHC
Borta
Skellefteå
SKE

Skellefteå bröt Frölundas hemmasvit

19 januari 2017 21:40
#FHCSKE

Det blev ingen fjortonde rak seger för Frölunda i Scandinavium. Skellefteå stod för en imponerande bortainsats när man segrade med 3-2.


Det var en hockeyfest som publiken bjöds på i Scandinavium under torsdagen där både Frölunda och Skellefteå bjöd upp på en rejäl kamp. Frölunda hade mest puck men Skellefteå var hyperfarliga när man kom till anfall och när Pär Lindholm frispelades så fintade han ner Johan Gustafsson och lirkade in 0-1 på ett läckert sätt.

Den härliga bataljen fortsatte i den andra perioden där Skellefteå ökade på till 0-2. Återigen var det Pär Lindholm som hittade rätt. Ett klassavslit rätt upp i krysset sedan Joakim Lindström stått för ett mycket bra förarbete.

Kort därefter så reducerade dock Frölunda. Patrick Carlsson snurrade om framför mål och med en snärtig backhand sprätte han upp 1-2 i nättaket.

Calof bröt måltorkan - och avgjorde

Frölunda pressade på i tredje perioden och efter att Carl Grundström satt 2-2 från nära håll gick hemmalaget för seger. Man skapade ett antal farliga lägen, men Skellefteå spelade stabilt bakåt samtidigt som man var farliga offensivt. I en spelvändning skulle också segermålet komma. Andrew Calof bröt in från kanten och pillade in 2-3 från nära håll med bara fem minuter kvar att spela.

Kommande motståndare

Lördag 21/1: Skellefteå AIK - Brynäs IF

Tisdag 24/1: Frölunda HC - Karlskrona HK