Storseger igen
Publicerad: 2018-11-18
FHC18
En dag på jobbet gav tre poäng när Borås besegrades

GÖTEBORG Det var inget snack om saken. Frölunda J18 avverkade Borås HC relativt enkelt idag och vann till slut med 14-2. Redan efter en period stod det 6-0 och matchen var över efter bl.a. ett hattrick av Daniel Torgersson. Men Frölunda J18 trummade på och malde ner ett Borås som fick kämpa för sina två mål i matchen när Frölunda säkrade den 16 raka segern.

Pontus Lägge, som för dagen tog över ansvaret från Tobias Johansson, var nöjd med sitt manskap efteråt. Det var en bra match där vi för första gången håller oss till gameplan i hela 60 minuter och att killarna lyckas hålla fokus hela matchen tack vare att vi hela tiden satte nya målbilder är vi jättenöjda med.

Nu väntar två tuffa matcher till veckan då Frölunda J18 möter både Malmö och HV71 och det kommer med största sannolikhet bli helt andra matchbilder. Vi ska fortsätta på det spåret vi är inne på nu för vi har en otrolig bredd i det här laget men samtidigt vara ödmjuka för utmaningarna framför oss och håller vi oss till gameplan är våra chanser goda säger Pontus avslutningsvis.

Frölunda HC – Borås HC 14-2 (6-0, 3-1, 5-1)
Skott: 63-25
Utv. Min: 12-12

1-0 (01:07) | Daniel Torgersson
2-0 (01:29) | Otto Stahre (The Nordlund, Edwin Haynes)
3-0 (02:38) | Gustav Berglund (Andreas Laschitza)
4-0 (15:58) | William Hallen (Daniel Torgersson)
5-0 (16:18) | Daniel Torgersson (Philip Granath, William Hallen)