• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 2 Januari Jan
Torsdag Tor 4 Januari Jan
Lördag Lör 6 Januari Jan
Torsdag Tor 11 Januari Jan
Lördag Lör 13 Januari Jan
Torsdag Tor 18 Januari Jan
Lördag Lör 20 Januari Jan
Torsdag Tor 25 Januari Jan
Lördag Lör 27 Januari Jan
Måndag Mån 29 Januari Jan
Tisdag Tis 30 Januari Jan
Lördag Lör 3 Februari Feb
Torsdag Tor 8 Februari Feb
Lördag Lör 10 Februari Feb
Lördag Lör 24 Februari Feb
Onsdag Ons 28 Februari Feb
Torsdag Tor 1 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar
Tisdag Tis 6 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar

CHL-fest - igen

18 augusti 2017 13:34
FHC

Zürich på torsdag och Klagenfurt på lördag och det regerande mästarlaget Frölunda HC bjuder in till CHL-fest bägge dagarna.


I nästa vecka drar säsongen igång på allvar med två gruppspelsmatcher i CHL. På torsdag (24 augusti) tar Frölunda Indians emot Fredrik Petterssons Zürich i Frölundaborg, nedsläpp 18.30, och två dagar senare (26 augusti) står österrikiska Klagenfurt för motståndet i samma arena, 15.00.
Två högklassiga hockeyföreställningar i ett fortfarande somrigt Göteborg och det kommer inte bara att bjudas på underhållning på isen.

För att markera att tävlingssäsongen drar igång bjuder Frölunda HC in till CHL-fest både på torsdagen och lördagen. Ett eventområde utanför Frölundaborg med foodtrucks, barer, musik, intervjuer och tv-skärmar öppnar två och en halv timme innan match – 16.00 på torsdagen och 12.30 på lördagen – och är dessutom öppet i bägge periodpauserna.
Med andra ord fest såväl på som utanför isen.

På grund av hästsport-EM är parkeringsmöjligheterna näst intill obefintliga kring Frölundaborg i samband med CHL-matcherna – Dalens grusplaner och grusplanerna vid Slottsskogen är tillexempel inte tillgängliga.

Biljetter till de bägge CHL-gruppspelsmatcherna går att köpa via den här länken – och varför inte gå på bägge för bara 200 kronor?