Widerström tillbaka
Publicerad: 2017-02-15
SHL
Pontus Widerström återvänder till Frölunda och kan spela redan mot Djurgården.

Med klockan tickandes mot dödlinjen valde Frölunda Indians att plocka hem Pontus Widerström från IK Oskarshamn – den Kungälvsfostrade 22-åringen är spelklar omedelbart och kan vara med i truppen redan mot Djurgården i morgon.
– Vi hade en möjlighet och den utnyttjade vi. Vi vet vad Pontus går för och kommer att ha nytta av honom. Pontus har en bra karaktär och är omtyckt i omklädningsrummet, säger Frölundas sportchef Fredrik Sjöström.

Tre sköna poäng mot Malmö, borta, i tisdags skickade Frölunda Indians på allvar in i racet om seriesegern. Tre nya står på spel i Scandinavium på torsdagskvällen, mot ett Djurgården som har två raka segrar mot Frölunda.
– För oss är det alltid viktigt att vinna och aldrig kul att förlora. Vi har haft tuffa matcher mot Djurgården och dom spelar lite som oss, säger Frölundas assisterande tränare Pär Johansson:
– Djurgården har haft en röd tråd i många år och vi kommer att få se en match med två lag som kommer att gå hårt mot bägge målen.

Frölunda Indians tränade i Frölundaborg på onsdagsförmiddagen och alla vara med, inklusive Johan Sundström.
Truppen mot Djurgården tas ut efter morgondagens värmning.

Biljetter till mötet mellan Frölunda och Djurgården går att köpa via den här länken – inklusive ett familje-erbjudande, två barn och två vuxna för 499 kronor.

Peter Pettersson Kymmer