• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 28 November Nov
Lördag Lör 2 December Dec
Torsdag Tor 7 December Dec
Lördag Lör 9 December Dec
Tisdag Tis 19 December Dec
Torsdag Tor 21 December Dec
Tisdag Tis 26 December Dec
Torsdag Tor 28 December Dec
Lördag Lör 30 December Dec
Tisdag Tis 2 Januari Jan
Torsdag Tor 4 Januari Jan
Lördag Lör 6 Januari Jan
Torsdag Tor 11 Januari Jan
Lördag Lör 13 Januari Jan
Torsdag Tor 18 Januari Jan
Lördag Lör 20 Januari Jan
Torsdag Tor 25 Januari Jan
Lördag Lör 27 Januari Jan
Måndag Mån 29 Januari Jan
Tisdag Tis 30 Januari Jan
Lördag Lör 3 Februari Feb
Torsdag Tor 8 Februari Feb
Lördag Lör 10 Februari Feb
Lördag Lör 24 Februari Feb
Onsdag Ons 28 Februari Feb
Torsdag Tor 1 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar
Tisdag Tis 6 Mars Mar

”Det gäller att studsa tillbaka”

30 januari 2013 17:00

Frölunda hade blandade aktiviteter under dagens träning. Några var på is, några körde fys och några cyklade. Till morgondagens match mot HV71 är både Julius Hudacek och Mats Rosseli Olsen tillgängliga, men laget tas ut på torsdag förmiddag 10:45.


–Alla utom Mathis Olimb och Pierre Johnsson är tillgängliga, hur laget ser ut bestämmer 10:45. Säger Christian Lechtaler.

Ingen är nöjd med matchen mot Modo men det är historia och möjligheten finns att snabbt förbättra det som inte var bra. Oftast handlar det om spiraler, både positiva och negativa, där det ena leder till det andra. Matcherna fram till matchen mot Modo var allihop tuffa och jämna, fem matcher av sex gick till övertid, och möjligen var det de mentala batterierna som lite grann tog slut.

–Det vill jag inte spekulera i. Jag kan bara konstatera att vi måste komma upp i vår arbetsinsats. Det är mycket som kan bli bättre. Vi ser till vårt spel och vår prestation, det är det som vi kan påverka. Först och främst ska vi höja vår prestation, det är grunden i hela vårt spel, säger Christian.

När det kommer matcher som mot Modo är det viktigt att behålla perspektivet, det handlar om en serie om 55 matcher och det är väldigt svårt att spela på en extremt hög nivå under en lång säsong. Nu återstår det två matcher, sedan är det ett tio dagar långt uppehåll- Det gäller att mobilisera all kraft och glömma det som varit.

–Vi vet vad som gäller och det är ingen idé att älta i det som inte går att påverka. Full fokus ligger på matchen i morgon, en hundraprocentig arbetsinsats för med sig många positiva bitar. Helt klart är att vi måste spela på topp, hela laget. Det gäller att studsa tillbaka.