Liten roadtrip avslutar SHL
Publicerad: 2017-03-06
SHL
Två matcher kvar av SHL och Frölunda spelar bägge borta.

Med bara två omgångar kvar av SHL står det klart att Frölunda Indians kan bli allt mellan etta och fyra när tabellen summeras torsdag kväll.
Upp till Växjö i topp är det fem poäng och mellan andra och fjärde lag skiljer det bara två – Frölunda, Linköping och HV 71.
– Vi har ju det inte i egna händer, men vi går för förstaplatsen så länge vi har chansen. Vi vill ju komma så högt upp i tabellen som möjligt, säger Frölundas assisterande tränare Johan Lundskog.

Frölunda Indians möter i tur och ordning Skellefteå (tisdag) och Linköping (torsdag) och drar från Campus efter lunch på tisdagen och kommer hem igen natten mot fredag.
– Det är alltid positivt att få komma iväg några dagar och få komma ihop, menar Lundskog som vill se vad i säsongens två sista grundseriematcher?
– Ett Frölunda som släpper loss och har energi och entusiasm. Vi möter två väldigt bra lag och det kommer att kräva prestationer på toppnivå av oss.

Frölunda åker till Skellefteå och Linköping med åtta backar och 14 forwards – däribland Henrik Tömmernes, Kristoffer Gunnarsson och Pontus Widerström.

Tisdagens match mellan Frölunda och Skellefteå i Skellefteå Kraft Arena direktsänds i Cmore, nedsläpp 19.00.

Peter Pettersson Kymmer