"Vi gnuggar på"
Publicerad: 2016-04-20

2-1 i serien och i morgon spelas finalmatch fyra i Scandinavium.

Trots en mängd utvisningar lyckades Frölunda Indians stjäla match 3 på bortais häromkvällen, 3-1, och leder finalserien mot Skellefteå med 2-1.

- Vi spelade extremt bra i boxplay, och det skall vi ta med oss till match fyra – utan att för den skull dra på oss så många fem mot fyror, säger Johan Sundström som tycker Frölunda gjorde många fler rätt i final tre jämfört med tvåan hemma i söndags:

- Vi klev upp och var bättre i närkampsspelet. Det hårda jobbet blir viktigt i morgon och vi skall göra allt för att dra fördel av att vi spelar på hemmaplan.

Assisterande tränaren Pär Johansson håller med om Sundströms analys och presenterar själv den att-göra-lista som krävs för att finalspelet skall bli framgångsrikt för Frölunda Indian.

- Det handlar om att vinna kamperna där ute, gnugga på och fokusera på uppgiften. Och så får vi inte ta så många utvisningar som i senaste matchen.

Frölunda tränade vid lunchtid i dag och Spencer Abbott och Tom Nilsson var tillbaka på is.

- Det ser bättre och bättre ut och går åt rätt håll, kommenterar Pär Johansson läget i Frölundas trupp.

Nedsläpp för den fjärde finalmatchen mellan Frölunda och Skellefteå i Scandinavium är satt till 18.00 i morgon (torsdag).

Peter Pettersson Kymmer