• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 28 November Nov
Lördag Lör 2 December Dec
Torsdag Tor 7 December Dec
Lördag Lör 9 December Dec
Tisdag Tis 19 December Dec
Torsdag Tor 21 December Dec
Tisdag Tis 26 December Dec
Torsdag Tor 28 December Dec
Lördag Lör 30 December Dec
Tisdag Tis 2 Januari Jan
Torsdag Tor 4 Januari Jan
Lördag Lör 6 Januari Jan
Torsdag Tor 11 Januari Jan
Lördag Lör 13 Januari Jan
Torsdag Tor 18 Januari Jan
Lördag Lör 20 Januari Jan
Torsdag Tor 25 Januari Jan
Lördag Lör 27 Januari Jan
Måndag Mån 29 Januari Jan
Tisdag Tis 30 Januari Jan
Lördag Lör 3 Februari Feb
Torsdag Tor 8 Februari Feb
Lördag Lör 10 Februari Feb
Lördag Lör 24 Februari Feb
Onsdag Ons 28 Februari Feb
Torsdag Tor 1 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar
Tisdag Tis 6 Mars Mar

Jullovscamp i Lidköping

9 januari 2018 09:00
FHC

För andra året arrangerade Frölunda en tvådagarscamp i Lidköping i samarbete med HC Lidköping.


Spelarna var födda 2003-2005. Intresset för campen var mycket stort. Sex målvakter och 41 utespelare från 16 föreningar var på plats. Från Frölundas ledarstab kom Daniel Eriksson (ungdomsansvarig), Linus Börjesson (instruktör ungdom), Andreas Terner (ansvarig U16-tränare), Marcus Anselm (målvaktstränare ungdom) samt Göran Pegenius (campansvarig). Dessutom var flera ledare från HC Lidköping med både på och utanför isen under ordförande Benny Kedéns ledning.

Bauer var på plats första dagen. De hade klubbor och en del målvaktsutrustning med sig som spelarna kunde prova på isen. Dessutom fanns möjligheten för spelarna att med en speciell utrustning ”scanna” fötterna för att se vilken form av skridskor som passar till deras fötter.

Tanken med att genomföra camp utanför Göteborg är främst att närma sig föreningar och spelare i vår region. HC Lidköping ansvarade för allt vid sidan av isen och Frölunda stod för den sportsliga delen. Frölunda får på detta sätt en fin möjlighet att introducera fler ungdomsspelare för Frölundas spelidé. På isen fokuserade vi på individuell utveckling under fyra istimmar varje dag. Ett ispass med specifik målvakts-, back- och forwardsträning. Ett ispass med stationsträning. Båda dagarna avslutades med smålagsturneringar.
Dessutom hade vi inslag av fys- och teori-pass.
Spelare och ledare var mycket nöjda efter de två dagarna i Lidköping. Vi hoppas dessa dagar skall inspirera spelarna lite extra i sin hockeyträning.
Vi vill här tacka alla inblandade för två härliga dagar.

Frölunda genomför ”lovcamper” även vecka 7 i Göteborg, vecka 8 i Oslo och på påsklovet på Öckerö. Anmälan görs på hemsidan www.frolundacamps.se.