Dan före dan
Publicerad: 2017-04-09
SHL
Semifinal fyra är arkiverad och Frölunda Indians blickar framåt mot femman i ett fullsatt Scandinavium.

Semi fyra tog lite snöpligt slut bara en knapp minut före full tid i Gavlerinken i lördags, men Frölunda Indians har inte ägnat söndagen åt att älta det berättar assisterande tränaren Pär Johansson:
"Vi vet att vi inte gjorde någon topprestation, men för oss är det inte dan efter utan dan före. Vi gör en svag match och det skall inte hända igen".
Men: det stod länge 3-3 på jumbotronen och ett bra läge att avgöra i ett powerplay med tre minuter kvar att spela.
"Ja, det är starkt av oss att ha oavgjort så länge och det tar vi förstås med oss", säger Pär Johansson och förklarar vad Frölunda Indians skall hitta på i Scandinavium i morgon kväll:
"Vi skall tillbaka till vårt spel, svårare än så är det inte. Vi får påminna oss om hur vi spelar och hitta tillbaka till det hårda jobbet. Det som har hänt har vi lämnat bakom oss, vi tittar bara framåt".
Att få spela i ett fullsatt Scandinavium igen kommenterar Pär Johansson så här:
"Det betyder mycket för. Publiken bär oss fram och vi kan ju inte klaga på inramningen".

Frölunda Indians kom hem från Gävle-utflykten under söndagen och värmer i Scandinavium i morgon förmiddag. Tisdagskvällens lag tas ut efter värmningen.

Biljetter till semifinal fem mellan Frölunda och Brynäs i Scandinavium i morgon, 19.15, går att köpa via den här länken.

Peter Pettersson Kymmer