• Huvudsponsorer

Fre 24 Feb (1 match)
Lör 25 Feb (1 match)
Tis 28 Feb (1 match)
Tor 02 Mar (1 match)
Lör 04 Mar (1 match)
Tis 07 Mar (1 match)
Tor 09 Mar (1 match)
Fre 17 Mar (1 match)
Sön 19 Mar (1 match)
Tis 21 Mar (1 match)
Tor 23 Mar (1 match)
Lör 25 Mar (1 match)
Mån 27 Mar (1 match)
Ons 29 Mar (1 match)
Sön 02 Apr (1 match)
Tis 04 Apr (1 match)
Tor 06 Apr (1 match)
Lör 08 Apr (1 match)
Mån 10 Apr (1 match)
Ons 12 Apr (1 match)
Fre 14 Apr (1 match)

Widerström in

18 mars 2017 14:00
SHL

I avstängde Sean Bergenheims ställe i SM-kvartsfinal två mot Skellefteå, Pontus Widerström.


I ledning med 1-0 i matcher efter fredagskvällens seger mot Skellefteå AIK får Frölunda Indians möblera om lite grann. Tre matchers avstängning på Sean Bergenheim gör att Pontus Widerström kliver på planet som flyger upp till Skellefteå i morgon (söndag).
"Ja, det är så det funkar – en ut och en in. Det är klart att det blir en liten omställning, men jag har varit med i slutspel förut", säger Pontus Widerström som under större delen av säsongen varit utlånad till hockeyallsvenskan och IK Oskarshamn:
"Det går lite fortare i Frölunda, men det är ju inte första gången jag kastas in så här och jag vet min roll och vad jag skall göra"

Ett komplett Frölunda tränade en knapp timme i Scandinavium på lördagsförmiddagen med fullt fokus på kvartsfinal två mot Skellefteå, men inte utan analys av 3-0-segern i ettan.
"Vi kom upp i de där tre målen vi alltid pratar om, men det finns mer att hämta, inte minst i power play", säger Frölundas assisterande tränare Johan Lundskog och menar framförallt fem mot tre-läget i den första perioden:
"Vi får möjligheten, men vill mer och det är något vi slipar på dagligen".
Med kvartsfinalserien igång tror Johan Lundskog att skuggboxningen som präglade inledningen av fredagsmatchen är avklarad och att det kommer att prägla matchbilden i Skellefteå på söndagen.
"Dom kommer säkert att köra än mer däruppe och vi får svårare att matcha Lasus kedja mot Lindströms (Joakim). Det kommer att bli tufft".

Kvartsfinal två mellan Frölunda och Skellefteå i morgon direktsänds i Cmore, nedsläpp 16.00.

Biljetter till tisdagens tredje kvart i Scandinavium (19.00) går att köpa via den här länken.