Tre nya poäng
Publicerad: 2018-01-13
J20
Frölunda J20 krigade sig till tre poäng i dagens 3-1 seger mot Rögle BK

De två första perioderna var ett rejält ställningskrig där Rögle inledde målskyttet i den första perioden men en sen kvittering till 1-1 genom Jesper Emanuelsson gav bra förutsättningar inför fortsättningen.

Den andra perioden förblev mållös men knappast chanslös. Båda lagen skapade framåt men målvakterna klev fram och höll sina lag kvar i matchen.

Den tredje perioden hann knappt börja innan Jakob Heljemo sånär gav Frölunda J20 ledningen för första gången i matchen men domaren gjorde washout till stora protester. Frölunda visade därefter karaktär och fortsatte på den fina inledningen och snart gjorde man mål på nytt genom Samuel Fagemo. Rögle försökte sedan komma tillbaka in i matchen men trots timeout så lyckades Eric Engstrand att fastställa slutresultatet 3-1 till Frölunda J20

Seger igen och tre nya poäng. Inledningen av J20 Fortsättningsserien har varit riktigt bra av Frölunda som nu fortsätter sitt matchande på lördag 20 januari när Timrå IK gästar Frölundaborg. Nedsläpp 12:00 och matchen sänds på svenskhockey.tv men i Frölundaborg är det fri entré

Rögle BK – Frölunda HC 1-3 (1-1, 0-0, 0-2)
Skott: 24-26 (6-7, 10-9, 8-10)
PIM: 2-2 (2-0, 0-2, 0-0)

1-0 (09:40) | Erik Kurtz Bengtsson (Casper Åkesson)
1-1 (16:04) | Jesper Emanuelsson (Joseph Berger)