Movembermatch som serieledare
Publicerad: 2016-11-14

Frölunda Indians tar emot Örebro hemma – i svarta tröjor.

November är lika med Movember för Frölunda Indians som i morgondagens (tisdag) match mot Örebro i Scandinavium spelar i specialdesignade svarta tröjor.

Tröjorna har på förhand auktionerats ut och delas efter matchen ut på isen till dem som lagt högst bud – en komponent i Frölundas Movember-engagemang.

- Mäns hälsa är en viktig fråga för mig och det är därför jag frivilligt anmälde mig som kapten för vårt Movemberteam. Vi går för segern i SHL Movember Challenge i år också, säger Jonathan Sigalet.

Frölunda kommer till spel mot Örebro som serieledare efter segern mot Karlskrona i lördags, 3-0 – trevligt tycker assisterande tränaren Johan Lundskog utan att för den skull dra alltför stora slutsatser:

- Det är ett kvitto på att vi är på rätt väg, men vi fokuserar fortfarande mer på vår prestation match för match.

Som lördagens seger mot Karlskrona som var ett steg framåt i jämförelse med förlusten mot Djurgården på Hovet i förra veckan.

- Vi förväntar oss en liknande matchbild mot Örebro som mot Karlskrona. Dom kommer nog att spela lite reserverat och försöka straffa, dom har individuell skicklighet. För oss handlar det om att ha tålamod när vi har pucken, konstaterar Johan Lundskog.

Alla är tillgängliga i Frölundas trupp, förutom Mattias Nörstebö – laget mot Örebro tas ut efter morgondagens värmning.

Biljetter till tisdagens möte med Örebro i Scandinavium går att köpa via den här länken.

Gå gärna med i Frölundas Movemberteam – registrering på den här länken.

Replicor av Frölundas svarta Movember-tröjor säljs från och med i morgon 10.00 i Intersports butiker i Högsbo och Nordstan och i vår webbutik på hemsidan.

Movemberbilden på Jonathan Sigalet, Joel Lundqvist, Nicklas Lasu, Henrik Tömmernes och Sebastian Stålberg som togs i NK:s skyltfönster finns till försäljning i Scandinaviums foajé, 100 kronor, i samband med morgondagens match.

Peter Pettersson Kymmer