Fyra mål av Morberg
Publicerad: 2016-06-23

J20 vann prestigematchen och Simon Morberg stänkte in fyra baljor.

Den årliga fotbollsmatchen mellan Frölunda Indians J20- och J18-lag spelades på torsdagen på Häckens hemmaplan, Bravida arena.

Ett av historien favorittyngt J20 tog tidigt ledningen genom Simon Morberg som av bara farten stänkte in tvåan och trean innan J18 fick kontakt igen, 1-3 Jesper Emanuelsson.

Det blev två mål till innan första halvlek var slut – 4-1 Alexander Younan och 4-2 Kalle Miketinac.

- Det blev lite onödigt spännande, beskriver Simon Morberg en andra halvlek som J18 tog över tack vare ett kvickt och kreativt anfallsspel och en stabil målvakt, Erik Engstrand.

Morberg inledde i och för sig halvleken med att utöka J20:s ledning till 5-2 innan upphämtningen började - hans fjärde i matchen för övrigt.

Tre snabba mål – Jesper Emanuelsson gånger två och Viktor Witehall – och 5-5 på tavlan och chanser för båda lagen att avgöra. Emanuelsson brände en straff för J18 och Flash en för J20 innan Jacob Olbing via stolpen stänkte in 6-5 med bara minuter kvar att spela.

- Skönt att vi vann, säger matchens lirare Simon Morberg och berättar att han spelat fotboll i Näset.

- Ganska länge faktiskt och lite sitter väl i fortfarande.