Tuff och viktig match
Publicerad: 2018-02-27
SHL
Fyran mot femma i tabellen och mycket som står på spel i Scandinavium på onsdagskvällen.

SHL har gått in på upploppet och med sex omgångar kvar att spela har Frölunda Indians skaffat sig en bra position, i likhet med Malmö Redhawks.
En poäng och en placering skiljer de båda lagen åt och Scandinavium-mötet en möjlighet att ytterligheterna förbättra förutsättningarna inför det kommande slutspelet.
– Det är onekligen en viktig match och en tuff utmaning för oss, säger Frölunda Indians assisterande tränare Johan Lundskog som inte har statistiken på sin sida – två förluster och en vinst på straffar den här säsongen mot Malmö – men trenden:
– Vi har en go känsla i laget och en stabilitet i vårt spel. Vår offensiv levererar och våra special teams fungerar. Dessutom är vi skyldiga vår publik en riktigt bra insats på hemmaplan.

Med samtliga OS-spelare hemma igen – Joel Lundqvist, Rasmus Dahlin, Mats Rosseli Olsen, Mattias Nörstebö och Jan Mursak – är det något av överflödets behag på Campus. Det finns att välja och vraka av från samtliga hyllor och några kommer att bli orörda. Christoffer Ehn är enda frågetecknet egentligen, sjuk.

Biljetter till onsdagens möte, 19.00, mellan Frölunda och Malmö i Scandinavium går att köpa via den här länken.

Restaurang Glöd bjuder in till after work från 17.00 med prisvärd buffé, bra priser i baren och livemusik. Glöd håller öppet efter match också, i en timme.

Peter Pettersson Kymmer