Tung förlust mot Malmö
Publicerad: 2017-12-02
Ett sent och ett tidigt mål knäckte Frölunda Indians mot Malmö.

Trots ett tidigt bortamål (Lars Bryggman) såg det väldigt bra ut i den första perioden på lördagseftermiddagen.
Ryan Lasch kvitterade kvickt och i slutet av perioden skickade Joel Mustonen in 2-1 – nyförvärvets fjärde mål i femte matchen.
”Vi har helt klart första”, säger Frölundas lagkapten Joel Lundqvist:
”Men Malmö de två andra”.

Och precis så var det.
2-2 redan efter en spelad minut i andra i power play (Nils Andersson) och 2-3 ledning med bara två sekunder kvar av perioden (Mattias Lassen).
Att Fredrik Händemark skickade in 2-4 efter bara 38 sekunder av den tredje underlättade inte Frölundas läge, som ändå fick en trean (Rasmus Dahlin) med fem minuter kvar och skapade tryck mot Malmö-kassen i slutet av matchen.
”Det var mycket upp och ner och stora skillnader i kvaliteten under matchen. Sen får vi en olycklig start i tredje och dom försvarar sig bra”, sammanfattar Joel Lundqvist.

Frölunda Indians spelar i Scandinavium igen i nästa vecka – Karlskrona 7 december, 19.00.