35 regionsjuniorer på Campus
Publicerad: 2016-09-22

Spelare från lokala hockeygymnasier gästade Campus på onsdagen.

Detta är ett flerårigt projekt som vi kallar ”Regionsjuniorer”. Juniorspelare från lokala hockeygymnasier bjuds till Campus för en förmiddagsträning med Frölundas instruktörer. Björn Liljander (hockeygymnasieansvarig) ansvarade för träning med hjälp av Adam Lundh (MV- och fysansvarig) och Daniel Eriksson (sportsligt ungdomsansvarig). Engagemanget var stort. Denna gång var det 35 spelare och 7 tränare från 8 föreningar på plats.

Vi började med ett gemensamt ispass på stora isen. Temat här var back och forward. Full aktivitet och alla körde på med en grym inställning och engagemang.

Därefter delades gruppen i två mindre grupper som spelade smålagsspel på lilla isen. Grym intensitet och fullt ös gjorde att man många blev väldigt trötta.

Efter lite mellanmål var det sedan dags för ett fyspass i gymmet. Cirkelträning stod på programmet. Det som poängterades här var att det inte är övningen i sig som är viktig utan vilken insats spelaren själv gör hela tiden. Så budskapet var solklart. Ge allt och utmana dig själv hela tiden så blir det utveckling.

En härlig förmiddag gick väldigt fort. Fler tillfällen är inplanerade under säsongen och nästa träff blir onsdag 16 november.

Spelare på plats:

Borås: Tyler Dejarlais, Lukas Holmqvist, Christoffer Häggblad, Linus Hjelm, Anton Jonsson, Gabriel Klippinge och Christoffer Holst (tränare).

Bäcken: Erik Lundberg, Kevin Selinder, Hugo Wilsson, Christoffer Fogelberg, Felix Johansson, Marcus Dynevik och Niclas Glader (tränare).

Hanhals: Linus Halgren, Tobias Åshamn, Lukas Adebahr, Gustav Laanemeets, Fabian Krantz och Filip Nordin.

Kungälv: Daniel Arvidsson, Emil Alreke, Victor Eiman, Mathias Danielsson, Rasmus Johansson, Rickard Berg och Linus Börjesson (tränare).

Lerum: Isac Staxäng

Mölndal: Oscar Wahlgren, Lukas Wadsten, Lukas Ljungblom, Oskar Ramsberg, Joel Torberntsson och Dominik Ruzicka (tränare).

Partille: Johan Nilsson, Jonathan Jönsson och Robert Abrahamsson (tränare).

Stenungsund: Albin Nordås, Joel Halldin, Erik Thuvik och Daniel Larsson (tränare)

Trollhättan: Ola Källman och Pontus Nyberg (tränare).

Göran Pegenius