Ännu en seger
Publicerad: 2018-09-23
FHC18
Trots en jämn förstaperiod vann till slut Frölunda J18 mot Mariestad och befäste sin serieledning ytterligare.

Mariestad Trots en massiv press inledningsvis av matchen var det hemmalaget Mariestad som något chockartat tog ledningen med 1-0 men ledningen skulle inte vara långvarig och kort därefter hade Frölundas Philip Granath kvitterat till 1-1. Därefter tog indianerna över matchbilden igen och i den andra perioden gick man ifrån till 3-1 genom mål av Andreas Laschitza och Liam Svensson innan Gustav Portillo kunde stänga målskyttet i matchen med sitt 4-1 mål.

Matchen i sig präglades av utvisningar vilket gjorde att spelet hackade under en period och den där riktiga farten vi är vana att se Frölunda J18 ha uteblev på grund av detta men man åkte till Mariestad för att ta tre poäng och man återvänder hem till Frölundaborg med tre poäng.

Härnäst väntar IK Oskarshamn hemma i Frölundaborg på torsdag den 27 september. Matchen som startar 19:00 sänds på svenskhockey.tv