Publikmatch mot HV 71
Publicerad: 2016-11-18

Serieledande Frölunda tar emot HV 71 i Scandinavium – och trycket på biljetter är hårt.

Efter övertidsvinsten mot Färjestad var det vardag på Campus på fredagsförmiddagen. Träning och förberedelser inför HV 71 i Scandinavium i morgon (16.00), men utan de unga succébackarna Rasmus Dahlin och Filip Westerlund.

- Vi varvar dom i A-laget och J20 efter en plan. Det är viktigt för deras utveckling att dom får mer istid och mer spel i power play och box play och det får dom i J20, säger Frölundas assisterande tränare Pär Johansson och reflekterar lite över fyra tuffa matcher på sju dagar:

- Vi är bra tränade och klarar många matcher. Vi går runt på många spelare och det finns energi i laget.

HV 71 har häng på de absoluta topplagen och kommer precis som Frölunda till Scandinavium med självförtroende efter två raka segrar.

- HV är skridskostarkt och ett skickligt lag. När dom får pucken ställer dom om snabbt, analyserar Pär Johansson och förklarar att Frölunda skall möta det med en välkänd spelidé och disciplin.

- Vi nämnde alla utvisningar mot Färjestad på mötet i morse. För övrigt har det fungerat bra den senaste tiden, vi har varit tajta.

Comebackande, efter skada, Mattias Nörstebö och Oscar Engsund ersätter Westerlund och Dahlin och bland forwards saknas Sean Bergenheim – avstängd i tre matcher.

Frölundas lag mot HV 71 tas ut efter lördagens värmning.

Det har varit hårt tryck på biljetter till morgondagens match, bland annat 1 300 tillresta HV-supportrar, men det finns plåtar kvar och de går att köpas via den här länken.

Peter Pettersson Kymmer