• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 2 Januari Jan
Torsdag Tor 4 Januari Jan
Lördag Lör 6 Januari Jan
Torsdag Tor 11 Januari Jan
Lördag Lör 13 Januari Jan
Torsdag Tor 18 Januari Jan
Lördag Lör 20 Januari Jan
Torsdag Tor 25 Januari Jan
Lördag Lör 27 Januari Jan
Måndag Mån 29 Januari Jan
Tisdag Tis 30 Januari Jan
Lördag Lör 3 Februari Feb
Torsdag Tor 8 Februari Feb
Lördag Lör 10 Februari Feb
Lördag Lör 24 Februari Feb
Onsdag Ons 28 Februari Feb
Torsdag Tor 1 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar
Tisdag Tis 6 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar

Joel och Rasmus till OS

16 januari 2018 13:30
FHC

Joel Lundqvist och Rasmus Dahlin är uttagna i det Tre Kronor som spelar OS i Sydkorea – tillsammans med åtta andra spelare med Frölunda-anknytning.


Rikard Grönborg presenterade på tisdagen den svenska trupp som åker till OS i Pyeonchang i Sydkorea. Turneringen spelas mellan den 14 och 25 februari och två Frölundaspelare finns med på resan: Joel Lundqvist och Rasmus Dahlin.
– Fantastiskt kul och stort för killarna. Det finns inget finare än att representera sitt land. Dom kommer att missa några av våra matcher, men det har vi haft med i planeringen och bara att gilla läget, säger Frölundas sportchef Fredrik Sjöström.

Joel Lundqvist var lagkapten i det Tre Kronor som vann VM-guld i Tyskland/Frankrike i våras och bär C:et på bröstet i OS också.

Ytterligare åtta spelare som spelat och/eller fostrats i Frölunda Indians blev uttagna i Grönborgs OS-trupp: Magnus Hellberg, Jonas Ahnelöv, Johan Fransson, Mikael Wikstrand, Dick Axelsson, Carl Klingberg, Fredrik Pettersson och Viktor Stålberg.

Intervjuer med Joel Lundqvist och Rasmus Dahlin finns på Frölundas Facebooksida.

Tre Kronors spelprogram i Sydkorea 12 februari: Sverige-Kanada, träningsmatch (05.00 svensk tid). Gruppspel 15 februari: Sverige-Norge (08.40 svensk tid). 16 februari: Sverige-Tyskland (13.10). 18 februari: Sverige-Finland (13.10). 25 februari: Eventuell final.