Det finns en plan
Publicerad: 2019-02-20
SHL
Ett uppumpat Frölunda Indians har ett och annat att spela för mot Mora i Scandinavium.

Det är väl inte helt korrekt att kalla Mora för Frölundas boogey-team, men något favoritmotstånd är det inte – i alla fall inte den här säsongen.
– I första matchen slog vi av för tidigt. Den första borta skulle vi förlorat och den andra förlorade vi. Mora är ett bra lag när dom får spela som dom vill, analyserar Frölunda Indians assisterande tränare Kristofer Näslund, men poängterar att det finns en plan inför mötet i Scandinavium:
– Mot lag som inte spelar som Skellefteå måste vi göra några små justeringar. Och det visade vi att vi klarar av mot Timrå i förra veckan.

En liten resumé.
Frölunda Indians vann CHL-finalen mot Red Bull München för drygt två veckor sedan och tog i SHL:s återstart efter landslagsuppehållet åtta av nio poäng mot i tur och ordning: Växjö, Malmö, Skellefteå.
– Den stora grejen är att vi sitter ihop som lag bättre nu än tidigare under säsongen. Och special teams har fungerar och självklart är det skönt att det lossnat i pp, förklarar Kristofer Näslund som hoppas att kurvan fortsätter uppåt resten av säsongen:

  • Vi har tagit stora kliv under säsongen och vill gärna fortsätta så.
    Frölunda Indians trupp mot Mora tas ut efter torsdagsförmiddagens värmning.

Biljetter till Frölundas möte med Mora i Scandinavium, 19.00, går att köpa via den här länken.

Peter Pettersson Kymmer