Fortsatt tungt
Publicerad: 2017-10-15
J20
Misstag avgjorde matchen mot Linköping och Frölunda J20 fick återigen se sig besegrade.

GÖTEBORG Trots en kvittering till 1-1 i den första perioden och ett tidigt 2-1 mål i den andra perioden blev Frölunda J20 straffade för sina individuella misstag i matchen och det skulle dröja nästan till den tredje perioden innan man visade upp ett brett register över den talang man besitter och lyckades skapa momentum men då var det redan försent sedan Linköping gått ifrån till en 4-2 ledning. Frölunda utmanade på riktigt och skapade fler farliga målchanser än tidigare i matchen men Linköpings målvakt stod emot det mesta och Frölunda fick till slut se sig besegrade med 6-2 vilket var lagets femte raka förlust.

Frölundas mål gjordes av Filip Roos och Philip Elgestål.

Man får dock chans till snabb revansch då Linköping åter står för motståndet redan på onsdag till veckan. Nedsläpp 19:00 i Frölundaborg.

Frölunda HC-Linköping HC 2-6 (1-1, 1-3, 0-2)

0-1 (04:47) | Brian Liechti (Gustav Lindberg) SH1
1-1 (07:15) | Filip Roos (Jakob Heljemo, Philip Elgestål)

2-1 (33:32) | Philip Elgestål (Oliwer Fjellström, Jakob Heljemo)
2-2 (35:07) | Olle Lycksell (Nikola Pasic)
2-3 (36:17) | Johan Södergran (Jonathan Rodensjö, Linus Björk) PP1
2-4 (39:58) | Gustav Lindberg (Daniel Baastrup-Andersen) SH1

2-5 (55:42) | Pavol Regenda (Olle Lycksell, Nikola Pasic)
2-6 (57:01) | Daniel Baastrup-Andersen (Johan Södergran, Pontus Eklöf)