Blandat resultat
Publicerad: 2018-01-28
J20
Frölunda J18 tog återigen en tung skalp borta mot Brynäs IF medan Frölunda J20 föll, denna gång mot AIK trots att man stundtals bjöd på riktigt bra spel.

Frölunda J18 fortsätter sin vana trogen att inkassera nya poäng. På söndagen bortaslog man Brynäs IF med 4-1 sedan Marcus Engelsen som var tillbaka i truppen noterades för två mål och längst bak stod Erik Portillo pall och stoppade 27 av 28 skott. Frölunda J18s övriga mål gjordes av Ludvig Levinsson och Elmer Söderblom. Härnäst väntar returmöte mot just Brynäs IF, denna gång i Frölundaborg på lördag den tredje februari. Matchen som sänds på svenshockey.tv startar 12:00.

I Stockholm föll Frölunda J20 mot AIK med 5-2. Frölundas två mål gjordes av Samuel Fagemo och även om man kom upp något i den tredje perioden, mycket tack vare en tidig reducering till 4-2 skulle AIK bli för tunga som med mindre än fem minuter kvar att definitivt stängde matchen i samband med 5-2 målet. Frölunda får dock chans på snabb revansch mot just AIK då man redan om en vecka återigen möts, denna gång i Frölundaborg. Matchen som sänds på svenskhockey.tv startar 16:30