• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 30 Januari Jan
Lördag Lör 3 Februari Feb
Torsdag Tor 8 Februari Feb
Lördag Lör 10 Februari Feb
Lördag Lör 24 Februari Feb
Onsdag Ons 28 Februari Feb
Torsdag Tor 1 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar
Tisdag Tis 6 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar
Måndag Mån 19 Mars Mar
Onsdag Ons 21 Mars Mar
Fredag Fre 23 Mars Mar
Söndag Sön 25 Mars Mar
Tisdag Tis 27 Mars Mar
Torsdag Tor 29 Mars Mar
Lördag Lör 31 Mars Mar

Liten road trip

10 januari 2018 15:00
SHL

Frölunda kuskar runt i några dagar framöver – först Jönköping och sedan Gävle.


Efter fyra dagars speluppehåll sätter sig Frölunda Indians i morgon på bussen för bortamatch mot HV 71. Och fortsätter på fredagen österut, till Gävle – Brynäs i Gavlerinken på lördag.
– Jag brukar ju säga att road trips är bra och det står jag fast vid. Att komma iväg några dagar tillsammans bygger laget, säger assisterande tränaren Pär Johansson, som kan konstatera att Frölunda lyft såväl spel- som tabellmässigt under perioden december och januari:
– Ja, det har sett bra ut länge och det gör ju allting lite lättare. Det är roligare att gå till jobbet och alla är lite gladare.

HV71 och Frölunda har mötts två gånger den här säsongen och Jönköpingslaget har vunnit bägge mötena – Pär Johansson vet vad som väntar i Kinnarps arena:
– Det är ett komplett lag som har alla de kvaliteter som behövs för att vinna hockeymatcher. Inte minst en bred forwardsuppsättning med gott om skills. Dom kommer att köra.
Och hur skall Frölunda hantera det?
– Vi skall fortsätta spela stabilt defensivt, kryddat med fart och hög press.

Frölunda Indians tar bussen till Jönköping på torsdagseftermiddagen, tränar i Kinnarps arena på fredagen och värmer och möter Brynäs i Gavlerinken på lördag.

Med Jan Mursak och Rasmus Dahlin (tillbaka från JVM) på Campus finns det många hyllor att välja ifrån – truppen som åker till Jönköping och Gävle tas ut efter torsdagens värmning.

Frölundas bortamatch mot HV71 direktsänds i Cmore på torsdagskvällen, nedsläpp 19.00.