Vill du jobba hos oss?
Publicerad: 2021-02-25
FHC
Frölunda söker resultat- och lösningsorienterad strategisk säljare - ansökningstiden går ut den 1 mars.

Frölunda HC är ett att Sveriges starkaste idrottsvarumärken. Vi är och vill vara en vinnande klubb i vår stad och region och i vår sport. Som förening tar vi också ett stort socialt ansvar med många initiativ som främjar en hållbar utveckling i regionen där barn och ungdomars rätt till en meningsfull fritid är en självklarhet. Vi älskar ishockey och söker nu en säljare till vårt team.

Vem är du?
Som säljare hos oss är du självklart affärsmässig och du ska operativt verkställa och följa upp föreningens försäljningsplaner.
Du kommer även att medverka i det strategiska arbetet med att utveckla föreningens erbjudanden till både nya och befintliga kundgrupper samt våra digitala produkter.
Du fördelar din tid på att hantera befintliga kunder vi önskar växa på, samt finna ny mark och bearbeta kunder vi önskar komma in på.
Tjänsten passar dig som trivs med att arbeta resultat- och lösnings-fokuserat mot högt uppsatta mål där ett avslut på affärer är det enda alternativet. Du har en fantastisk förmåga att skapa goda relationer såväl internt som externt och du är systematisk i ditt tillvägagångsätt.
Du kommer att ingå i ett team där passion för sälj och våra partners präglar det dagliga arbetet.

I uppdraget ingår
• Operativ försäljning.
• Prospektering av partners.
• Löpande dialoger och möten med nya och befintliga partners.
• Förhandlingar och avtal.

Vi söker dig som
• Har fem till tio års erfarenhet av försäljning, gärna från närliggande branscher.
• Har goda kunskaper inom Office-paketet och Lime samt är komfortabel med LinkedIn.
• Kommunicerar utmärkt på både svenska och engelska (i tal och skrift) och lika bra på telefon som i fysiskt möte.
• Har en relevant utbildning inom försäljning, ekonomi och marknadsföring och med din passion för sport har du skaffat dig goda referenser av framgångsrikt försäljningsarbete.
• Det är meriterande att ha ett eget upparbetat företagsnätverk.

Om rekryteringsprocessen
Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Göteborg och kommer delvis innehålla kvälls- och helgarbete. Du är en del av den kommersiella avdelningen och rapporterar till den kommersiella chefen. Tillträde enligt överenskommelse. Din ansökan inklusive personligt brev och cv mailas till [email protected] senast den 1 mars.
Har du några frågor är du varmt välkommen att mejla oss på ovanstående adress!

Peter Pettersson Kymmer