Viktiga poäng i blytung seger
Publicerad: 2018-02-03
J20
Frölunda fick till slut sin revansch på AIK på lördagen när man vann med 3-2 i Frölundaborg efter att man gjort två mål på två minuter.

AIK fick bästa tänkbara start på matchen efter att man på två numerära överlägen mot Frölunda J20 gjort två mål innan åtta minuter var spelade av den första perioden. AIKs start ställde Frölunda till viss del men ju längre perioden gick desto bättre spel visade indianerna upp och även om det skulle dröja nästan två perioder innan man reducerat till 1-2 genom Philip Roos visade man goda tendenser.

Frölunda jagade sedan kvittering större delen av matchen men AIK stod emot det mesta man kom med. Det skulle kräva utvisningar på AIK samt en målglad Jesper Emanuelsson för att Frölunda skulle vända matchen som med mindre än två minuter kvar att spela både kvitterade till 2-2 och fastställde matchens slutresultat 3-2 och därmed tog man ut sin revansch på AIK som man förlorade mot med 5-2 så sent som förra helgen.

Imorgon tar Frölunda J20 emot Örebro Hockey hemma i Frölundaborg. Även de föll man mot förra helgen så räkna med ett revanschsuget manskap som skrinnar ut på isen imorgon söndag inför nedsläpp 16:00.