Det blir en avgörande kvartsfinal
Publicerad: 2018-03-24
J18
Nacka HK knep den andra kvartsfinalen när man slog Frölunda J18 med 4-3 och nu väntar en tredje avgörande imorgon söndag.

Den andra kvartsfinalen mellan Frölunda J18 och Nacka HK blev en jämn historia där gästerna Nacka lyckades kvittera matchserien lagen emellan trots att Frölunda gång på gång satte sig själva i förarsätet. Men Nacka kom tillbaka gång på gång och lyckades utnyttja ett par misstag i Frölundaförsvaret som resulterade i både 3-3 och 4-3 i den tredje perioden. Frölunda som verkligen ville ta hem serien plockade målvakten Erik Portillo för ett numerärt övertag i slutet av matchen men Nacka höll undan när hemmalaget tryckte på som mest och då serien bäst av tre är kvitterad till 1-1 i matcher väntar nu en direkt avgörande match imorgon Söndag med start 12:00.

Tobias Johansson höll med om att det var spelmässigt jämnt lagen emellan men man såg ändå en besvikelse hos Frölundatränaren som nu får förbereda laget för morgondagens returmöte. Imorgon är det hårt jobb som gäller över 60 minuter och vi går för segern säger Tobias om morgondagens returmöte.

Frölundas mål gjorde av Elmer Söderblom, Lucas Raymond och Arvid Caderoth.