• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 2 Januari Jan
Torsdag Tor 4 Januari Jan
Lördag Lör 6 Januari Jan
Torsdag Tor 11 Januari Jan
Lördag Lör 13 Januari Jan
Torsdag Tor 18 Januari Jan
Lördag Lör 20 Januari Jan
Torsdag Tor 25 Januari Jan
Lördag Lör 27 Januari Jan
Måndag Mån 29 Januari Jan
Tisdag Tis 30 Januari Jan
Lördag Lör 3 Februari Feb
Torsdag Tor 8 Februari Feb
Lördag Lör 10 Februari Feb
Lördag Lör 24 Februari Feb
Onsdag Ons 28 Februari Feb
Torsdag Tor 1 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar
Tisdag Tis 6 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar

Bantat tungviktsmöte

7 februari 2018 14:30
SHL

Ett åderlåtet Frölunda åker norrut och möter ett lika åderlåtet Skellefteå.


Av en ren slump stöter de två SHL-lag som skickat flest spelare till Sydkorea på varandra dagen före OS-invigningen i Pyeongchang. Skellefteå saknar sin förstalina och Frölunda Indians hela fem spelare: Joel Lundqvist, Rasmus Dahlin, Mats Rosseli Olsen, Mattias Nörstebö och Jan Mursak.
– Det är två lag som tappat spetskompetens, men det är lika för båda lagen och andra får kliva fram istället, menar Frölundas assisterande tränare Pär Johansson och pekar på att struktur och system blir extra viktigt under de förutsättningarna:
– Vi måste vila i vårt sätt att spela och visa att vi har en grundtrygghet. Gör vi det skall vem som helst kunna spela i systemet.

Med fem man borta tillkommer förstås lika många och det från lite olika håll. Pathrik Westerholm kommer tillbaka från skada, Kristoffer Gunnarsson och Filip Westerholm kliver in från bänken och Samuel Fagemo och Jacob Peterson ansluter från J20.
Efter morgondagens möte med Skellefteå väntar ytterligare en bortamatch – Rögle på lördag – innan Frölunda Indians tar ledigt en vecka.
– Alla SHL-lag gör samma sak. Det blir en möjlighet för oss att ladda batterierna inför säsongens fortsättning, förklarar Pär Johansson.

Frölundas bortamatch mot Skellefteå på torsdagskvällen, 19.00, direktsänds i Cmore.