• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 26 Oktober Okt
Lördag Lör 28 Oktober Okt
Torsdag Tor 2 November Nov
Lördag Lör 4 November Nov
Tisdag Tis 14 November Nov
Torsdag Tor 16 November Nov
Lördag Lör 18 November Nov
Tisdag Tis 21 November Nov
Torsdag Tor 23 November Nov
Lördag Lör 25 November Nov
Tisdag Tis 28 November Nov
Lördag Lör 2 December Dec
Torsdag Tor 7 December Dec
Lördag Lör 9 December Dec
Tisdag Tis 19 December Dec
Torsdag Tor 21 December Dec
Tisdag Tis 26 December Dec
Torsdag Tor 28 December Dec
Lördag Lör 30 December Dec
Tisdag Tis 2 Januari Jan
Torsdag Tor 4 Januari Jan
Lördag Lör 6 Januari Jan
Torsdag Tor 11 Januari Jan
Lördag Lör 13 Januari Jan
Torsdag Tor 18 Januari Jan
Lördag Lör 20 Januari Jan
Torsdag Tor 25 Januari Jan
Lördag Lör 27 Januari Jan

Surt, men framtiden är ljus

19 april 2017 18:00
FHC

Den tunga semifinal-förlusten mot Brynäs måste sättas i perspektiv – som tre titlar på två år.


Säsongen tog slut på långfredagen för Frölunda Indians och det var några veckor för tidigt menar sportchefen Fredrik Sjöström.
– Tungt och surt, men vi skall inte ta något från Brynäs. I en sjumatchserie är det ofta rätt lag som vinner, men det svider att vi inte tog oss till final.
Men: om några veckor har den värsta besvikelsen lagt sig.
– Så är det. Och två CHL-titlar och ett SM-guld på två säsonger är inga dåliga resultat, förtydligar Sjöström som med en säsong precis avslutad redan är inne på nästa.
En del spelare lämnar Frölunda Indians – det berättade vi om häromdagen – och de skall ersättas, en process som tar lite tid.
– Målet är förstås att ha ett slagkraftigt lag även nästa säsong. Det viktiga nu är att stänga och göra en riktig analys av den här säsongen, på detaljnivå, för att ta ytterligare steg nästa. Och vi har många spelare som tagit stora kliv. Truppen för nästa säsong är inte riktigt klar ännu, men kommer att vara det till 95 procent när vi kör igång igen 16 maj, förklarar Fredrik Sjöström.

Och det finns en hel del som talar för fortsatta Frölundaframgångar. Som en fungerande verksamhet, från Academy upp till A-lag, vilket 30 landslagsuttagna under säsongen vittnar om. Som en över tid hög jämn sportslig nivå för U16, J18, J20 och A-lag. Som en kontinuitet i såväl spelartrupper som ledargrupper.
– Det är många som jobbar hårt i föreningen och vi gör ett bra jobb. Och jag vill passa på att tacka alla spelare och ledare som krigat under hela säsongen. Vi har inte gjort några dåliga resultat, men det är guld som gäller och vi ser ljust på framtiden, konstaterar Fredrik Sjöström.