För mycket bjudningar
Publicerad: 2017-11-30
J18
Ibland stämmer inte spelet och ikväll var en sådan kväll när Frölunda J18 föll mot Rögle BK med 4-6.

GÖTEBORG Intensiteten vi alla vet att det här J18 laget har infann sig aldrig riktigt i den första perioden där Frölunda J18 och gästerna Rögle lät spelet bölja fram och tillbaka och även om det fanns målchanser åt båda hållen resulterade det hela endast i ett mål för vardera lag. Frölundas enda mål i perioden gjordes av Måns Krämer

Den andra perioden var väldigt lik sin föregångare med böljande spel och fortfarande stundtals slarvigt men det var dock en betydligt målrikare period där båda lagen gjorde två mål vardera. Frölundas mål gjordes av Linus Nordin och Axel Kumlin. Det var för övrigt Kumlins första mål i Frölundadressen för säsongen.

Rögle fick en tidigt i den tredje perioden en möjlighet att ta ledningen i matchen när man tilldömdes straff men Frölundakeepern Erik Portillo läste Röglespelaren och såg till att det fortfarande stod 3-3 efter sex spelade minuter. Dock skulle Rögle ta ledningen bara minuten efter den missade straffen och Frölunda fick för första gången i matchen jaga. Frölunda gick för kvittering när man sent i perioden plockade målvakten Portillo men misstag i egen zon resulterade både 3-5 och 4-6. Däremellan hann Eric Engstrand att snygga till siffrorna något i samband med 4-5 målet men man fick till slut se sig slagna av skånelaget.

Det var en mindre nöjd huvudcoach i Tobias Johansson efter matchen som summerar matchen såhär: