Första förlusten
Publicerad: 2017-10-22
J18
Frölunda J18s segersvit på 10 raka segrar bröts när man förlorade mot IF Troja/Ljungby med 7-5.

Lagen följdes målmässigt åt de första två perioderna innan Troja skapade andrum pga. två snabba mål i mitten av den tredje perioden varpå Frölunda aldrig lyckades komma tillbaka trots timeout i periodens slutminuter. Detaljerna i spelet blev avgörande för dagens resultat.

Nu väntar en vecka med hård träning innan man laddar om och ställs mot IK Oskarshamn hemma i Frölundaborg söndag 29 oktober kl. 16:00

Även Frölunda J20 förlorade på söndagen. Denna gång mot Färjestad BK med 6-3.
Frölunda kom aldrig riktigt in i matchen och det var helt enkelt en sådan dag där det mesta studsade emot för chanser hade man. Framför allt i den andra perioden där Jesper Emanuelsson sånär lyckades reducera till 4-2. 4-1 gjordes av Samuel Fagemo. En bättre tredje period resulterade i två mål av Frölunda genom Joshua Berger och Jesper Emanuelsson men man lämnar nu Karlstad och summerar helgens poängskörd med tre poäng av sex möjliga.

IF Troja/Ljungby - Frölunda HC 7-5 (2-2, 1-1, 4-2)
1-0 (09:05) | Robin Sundman (Felix Wermelin, Niklas Svensson)
1-1 (13:45) | Elmer Söderblom
1-2 (18:49) | Jonatan Lundin-Andersson (Eric Engstrand, Linus Nordin)
2-2 (19:22) | Melker Samuelsson (Helge Gras, Robin Sundman)

2-3 (20:23) | Lucas Raymond PS
3-3 (31:49) | William Gustafsson (Lukas Sjöblom, Felix Wermelin)

3-4 (40:18) | Karl Henriksson (Lucas Raymond)
4-4 (42:35)| Felix Wermelin (Lukas Sjöblom, William Gustafsson)