Tionde raka?
Publicerad: 2020-11-27
SHL
I Scandinavium är Frölunda obesegrat den här säsongen och så skall det fortsätta förklarar Viktor Ekbom.

Det har gått en vecka sedan 1-7-förlusten mot Brynäs i Gävle. En vecka av rannsakan och hård, fokuserad träning.
– Brynäsmatchen var en käftsmäll. Vi har sett en lite sämre trend i vissa delar och i den matchen blev den tydlig. Det har vi jobbat med den här veckan, säger Viktor Ekbom och blir lite mer konkret:
– Det handlar om småsaker. Hur vi ligger i systemet och spelet runt egen kasse. Spelet runt offensiv kasse också, faktiskt. Det är bra att vi fick upp det på bordet.

På lördagseftermiddagen är Frölunda tillbaka i Scandinavium. Match mot Djurgården och det finns mycket att spela om för hemmalaget.
– Vi vet att vi är starka i Scandinavium och vill förlänga den obesegrade sviten. Och så är vi förstås lite extra taggade efter Brynäsmatchen. Det hade varit kul att få visa det inför fansen, förklarar 31-årige Ekbom som börjar vänja sig vid publikfritt på läktarplats:
– Det är ju annorlunda, men det ovanliga börjar bli det vanliga. Skillnaden är att man inte får något gratis i uppladdningen. Det kräver mer och man får jobba med sig själv.
Frölundas lördagsmatiné mot Djurgården direktsänds i TV 4 och Cmore, 15.15 – streama via den här länken.

Frölunda live börjar sin sändning 14.00 och gäst i programmet är Dallas Stars John Klingberg. Se Frölunda live på Frölundas Youtube-sida.

Peter Pettersson Kymmer